Asbestsanering

Asbestsanering

Asbestsanering, niemand zit er op te wachten maar het is wel belangrijk. Als u asbest ontdekt, of dat nu in uw eigen woning is, binnen een bedrijf of in de woningen van anderen, dan is het zaak daar zo snel mogelijk iets aan te doen. Het laten opstellen van een asbestinventarisatierapport is een eerste vereiste: daarin wordt duidelijk in hoeverre er asbest aanwezig is en wat de risico’s daarvan zijn. Is dat eenmaal bekend, dan kan het asbest worden gesaneerd en argevoerd naar de juiste bestemming. Heeft u een dak op uw woning, schuur of bedrijfspand dat asbest bevat? Dan kunt u gebruik maken van de subsidie asbest verwijderen. Dat scheelt direct in de kosten.

Een asbestsaneringsbedrijf inschakelen, een goed idee

In de meeste gevallen is het ontdekken van asbest of asbest herkennen reden om een asbestsaneringsbedrijf in te schakelen. Als bedrijf of organisatie bent u dat verplicht maar ook particulieren zijn gebonden aan regels en in veel gevallen betekent dat het inschakelen van een saneringsbedrijf voor een vakkundige en veilige asbestsanering. Mag u van uw gemeente hechtgebonden asbest onder strikte voorwaarden zelf verwijderen en afvoeren? Ook dan is de vraag of dat verstandig is. Asbest gaat gepaard met risico’s. Ook bij hechtgebonden asbest bstaat een grote kans dat er vezels vrij komen tijdens sanering, verpakking of vervoer.

Veilige asbestsanering is belangrijk

Heeft u een vermoeden van de aanwezigheid van asbest of heeft u asbest geconstateerd en wilt u dat graag laten saneren, neem dan contact met ons op en wij geven u een deskundig advies op maat. Als gecertificeerd bedrijf met deskundige specialisten kunnen wij het gehele traject voor u verzorgen: van het laten controleren van het pand op asbest, het saneren van het aangetroffen asbest, het inpakken tot het afvoeren van asbest weten we exact wat we doen. Wij werken samen met een groot netwerk van bedrijven die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het opsporen van asbest.

Gecertificeerd bedrijf in asbestsanering

Zoekt u een professioneel en gecertificeerd bedrijf voor asbestsanering? Wij kennen de kneepjes van het vak en zorgen er voor dat uw asbest zonder risico’s wordt gesaneerd en afgevoerd. Bij ons staat veiligheid voorop. We nemen de juiste voorzorgsmaatregelen en zijn getraind in het werken met beschermingsmiddelen. Met veel ervaring in kleine, grote en complexe projecten werken we snel en efficiënt en zorgen we voor een zorgvuldige en betrouwbare asbestsanering. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor zowel asbestsanering particulieren als asbestsanering bedrijven.

Wilt u meer informatie over asbest? Bekijk dan snel onze pagina alles over asbest. Heeft u nog vragen? Uiteraard staan onze professionals altijd direct klaar voor een deskundig advies. Uiteraard kunt u onderstaand ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat!

Vul het formulier in om ons een beeld te geven van uw situatie.
Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.
CONTACT
Maarssenbroeksedijk 41
3542 DM Utrecht

030 – 2272652
info@desaneerders.nl