Asbestsanering bedrijven

Asbestsanering bedrijven

Zoekt u een professional voor asbestsanering bedrijven? Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Heeft u asbest geconstateerd in uw bedrijf of heeft u een vermoeden van de aanwezigheid van asbest? Volgens de asbest wetgeving bent u als bedrijf altijd verplicht een asbestsaneringsbedrijf in te schakelen voor een vakkundige en veilige asbestsanering, u mag asbest niet zelf verwijderen. Voordat een asbestsaneringsbedrijf het asbest kan verwijderen dient u eerst een asbestinventarisatie uit te laten voeren. Aan de hand van het daarop volgende asbestinventarisatierapport weet het asbestsaneringsbedrijf exact welke voorzorgsmaatregelen het dient te nemen om risico’s te vermijden. Voor het laten verwijderen van asbest dient u een sloopmelding te doen bij de gemeente

Kies voor een gecertificeerd asbestbedrijf

Bent u op zoek naar een asbestsaneringsbedrijf dat u kunt vertrouwen? Kies dan voor een gecertificeerd saneringsbedrijf. Zo weet u zeker dat aan alle voorschriften wordt voldaan en dat er veilig wordt gewerkt. Bij ons bent u er zeker van dat uw asbestinventarisatie en asbestsanering verloopt volgens de wettelijke eisen. Wij hebben veiligheid voorop staan en verwijderen uw asbest vakkundig. Natuurlijk zorgen we voor een minimale overlast en bieden we een uitstekende verhouding tussen kwaliteit en kosten. Met onze ervaring in kleine, grote en zeer complexe projecten zijn wij de juiste keuze voor het snel en vakkundig verwijderen van asbest.

Voor wie werken wij?

Als ervaren specialist in de markt realiseren wij grote en kleine asbestsaneringen. Onze projecten beslaan soms duizenden vierkante meters, maar natuurlijk leveren we ook uitstekend werk met kleine projecten. We werken veel voor VVE’s, woningcorporaties, de vastgoedhandel, aannemers,  projectontwikkelaars en ieder ander bedrijf waar asbestsaneringen uitgevoerd moeten worden. Daar zijn we gewend te werken in woonhuizen of andere situaties waar mensen aanwezig zijn. Natuurlijk werken we uitsluitend met gecertificeerd personeel met vakdiploma’s. Wij luisteren altijd naar uw wensen en zorgen voor een minimale overlast en maximale veiligheid. Uiteraard kunnen wij zowel asbest verwijderen als asbest afvoeren.

Alles weten over asbest?

Heeft u een vermoeden tot asbest in uw bedrijf of de woningen van uw klanten en bent u op zoek naar een professional voor asbestsanering bedrijven? Dan verzorgen wij het gehele traject daaromheen, vanaf de asbestinventarisatie, de rapportage, het melden bij de gemeente tot het verwijderen, verpakken en afvoeren van het betreffende asbest. Omdat een asbestinventarisatie altijd door een onafhankelijke partij uitgevoerd dient te worden schakelen wij specialisten in ons netwerk in om u de best mogelijke service te kunnen verlenen. Zo wordt u volledig ontzorgd én bent u verzekerd van de beste prijs.

Bent u een particulier? Bekijk dan onze informatie over asbestsanering particulieren.

Wilt u meer informatie over asbest? Bekijk dan snel onze pagina alles over asbest. Heeft u nog vragen? Uiteraard staan onze professionals altijd direct klaar voor een deskundig advies. U kunt onderstaand ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. 

Ja, ik ontvang graag een offerte op maat!

Vul het formulier in om ons een beeld te geven van uw situatie.
Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat.
CONTACT
Maarssenbroeksedijk 41
3542 DM Utrecht

030 – 2272652
info@desaneerders.nl